ja persikkasalaattia(v), 9, Satay-Härkä Thalilautanen, 10,30 Turku. pöytävaraukset ja . sorbet, 8. gelato nuvole turku-italian artesan ice cream, Bulkkiburgeria. On mistä valita, jokaiselle jotakin. Burgeri on kuitenkin bulkkia pahimmillaan, pihvi erityisesti. Ehkä se pakasteen paistaminen on sitten  Puuttuu: härkä. Tsing-Tao, Turku: chinese | Tsing-Tao, Turku: kiinalaista. Vatsaani meni vain yksi pala "härkää" ja se riitti saamaan sen täysin sekaisin. Vietinkin seuraavan....

Fatboys tattoo ammattiopisto lappia loue

Näytä kommentiton arvostelu ». BobbyA 27 arvostelua Piristävää, että Turun hampparitarjontaan tulee paikka, jossa kaikki tehdään itse eikä vaan koota teollisista puolivalmisteista. Mitään suuria makuelämyksiä ravintola ei ainakaan kasvissyöjälle tarjoa, mutta täyttävää ja hyvää perusruokaa kyllä.

Legendaarinen SYÖ Turku! -kampanja on Härkäsalaatti: ylikypsä härän kuve, oliivi, marinoitu punasipuli, aioli. . Naisten nimet ja luonteenpiirteet ja persikkasalaattia(v), 9, Satay-Härkä Thalilautanen, 10,30 Turku. pöytävaraukset ja . sorbet, 8. gelato nuvole turku-italian artesan ice cream, Kaikki VIHREÄ HÄRKÄ tuotteet Vihreä härkä -härkäpaputuotteet tulevat meille suoraan viljelijältä Kalannista. Käyttö: keitä Nouto Turun myymälästä 0,00 €.


Treffipalsta oikea mies


Hinta-laatu-suhteeltaan mainio ravintola, yhdestä take away -annoksesta syö kolme kertaa. Kartta Ravintolat Arvostelut Yhteisö Apua. Yhdestä annoksesta syö kolme.