Rovaniemellä on paljon baareja ja yökerhoja, joissa voit nauttia rauhassa lasillisen tai viettää railakkaan illan. Katso valikoima täältä! Rovaniemellä sijaitsevassa Ravintola Roy Clubissa on bileet viikon jokaisena päivänä. Roippari valittiin Radio Cityn äänestyksessä Suomen parhaaksi baariksi. Pubeja Ja Baareja Rovaniemi. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti our-e.euä.

Kiimainen anoppi vesimiehen luonne

Koneesi ip-osoitteesta on havaittu poikkeuksellista liikennettä. Zoomitissa istuessasi voit seurata kävelykadun vilinää. Aktiviteetit Tapahtumat Käyntikohteet Ravintolat Ostokset Muut palvelut. Halutessasi voit varata pöydän tai vuokrata baarin yksityistilaisuuksia varten. Ravintola Hotel Santa Clausin yhteydessä. Tervetuloa Roippariin tanssin, karaoken ja mellevän meiningin merkeissä! Pubissa voit istua iltaa, laulaa karaokea tai kokeilla pelitaitojasi RAY Blackjack -pöydän ääressä. Monipuolista yöviihdettä riehakkaista opiskelijabileistä aina Suomen eturivin artisteihin Rovaniemellä.

Pubeja Ja Baareja Rovaniemi. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti our-e.euä. Rovaniemellä on paljon baareja ja yökerhoja, joissa voit nauttia rauhassa lasillisen tai viettää railakkaan illan. Katso valikoima täältä! Rovaniemellä sijaitsevassa Ravintola Roy Clubissa on bileet viikon jokaisena päivänä. Roippari valittiin Radio Cityn äänestyksessä Suomen parhaaksi baariksi....

Valdemari on paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, jonka lämpöisessä ja leppoisassa tunnelmassa viihdyt varmasti. Ravintola ZoomUp tarjoaa löysä pillu tatuointi selässä buffetlounasta ja illalla herkkuja kansainvälisestä keittiöstä ja grillistä. Ravintolat Ravintola Valdemari Ravintola Valdemari Ravintola Valdemari sijaitsee heti Jätkänkynttilän kupeessa, kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Aktiviteetit Tapahtumat Käyntikohteet Ravintolat Ostokset Muut palvelut. Monipuolista yöviihdettä riehakkaista opiskelijabileistä aina Suomen eturivin artisteihin Rovaniemellä. IHASTU - Joulupukki - Revontulet - Keskiyön aurinko - Neljä vuodenaikaa - Napapiiri - Lumi ja jää - Paikallinen ruoka - Arkkitehtuuri - Aitoa pohjoista. Lisäksi tarjolla on urheilukanavat, ja yökerhon puolella on bändejä, karaokea ja hyvää musiikkia. Ravintolat Amarillo Amarillo Ruokaa, juomaa ja rentoa bailaamista!

Nettideitit suomipono


Tervetuloa Roippariin tanssin, karaoken ja mellevän meiningin merkeissä! Ravintola Roy Club on auki vuoden jokaisena päivänä Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai Facebookissa. TIETOA - Keitä me olemme - Joulubrändi - Uutiset - Tilastot - Osakkaaksi. Baarit ja yökerhot Yökerho Life ja Karaoke Bar Yökerho Life ja Karaoke Bar Pohjanhovin Yökerho Lifessä mukaansatempaava tanssimusiikkia ja iso tanssilattia. Selaa ruoka- ja juomatarjontaa alla Tanssijalan alkaessa vipattaa kannattaa siirtyä alakerran klubiin, jossa DJ soittaa tuoreimpia hittejä ja toivebiisejä. Karaoke Baarissa puolestaan lauletaan ja tanssitaan.