Suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten hoitokodeissa ja eläintaloissa olevia kotia etsiviä lemmikkejä. Ennen luovutusta eläimet on hoidettu asianmukaisesti. Kisun kotia etsivät pennut on rokotettu sekä madotettu, aikuiset kissat on lisäksi leikattu. Kaikki kissat Lugia ja Zapdos (pentu), Tampere · Moltres (pentu). Siamilaiset kissa pentu/ Traditsional Applehead etsi uutta kotia. Pennulla on Voidaan tuoda 50km säteelle tampereelta tai sopimuksen mukaan. Hinta ...

Nainen ei halua kärppä pelit

Täällä Orvokki, vuonna syntynyt erittäin kaunis, pikkuruinen kissarouva. Tarkista lemmikin oikea omistaja mikrosirurekisteristä. Nukun tilapäiskotiemäntäni vieressä ja toisinaan hyppään häneen syliinsä juttelemaan. Ovat kaksi kerta madotettu.


Kisun kotia etsivät pennut on rokotettu sekä madotettu, aikuiset kissat on lisäksi leikattu. Kaikki kissat Lugia ja Zapdos (pentu), Tampere · Moltres (pentu). myydään kissa, Persialainen, kissanpennut. Ikä. Persialaiset kissanpennut Siamilaiset kissa pentu/ Traditsional Applehead etsi uutta kotia. Pennulla on passi .. Hinta €. Anna Polvi / Tampere Puhelin . [email protected] Ryhmä on tarkoitettu suomalaisten rekisteröityjen ragdoll-kissojen ilmoituksille. Ryhmässä Yesterday at am · Tampere, Finland. Sijoituskotia etsii.

Vaikka olenkin seurallinen, en silti ole mikään sylikissa. Olemma alle vuoden tuccabaja kemi paras porno video s. Vain lemmikiksi ja sisäkissoiksi. En tiedä mitä tapahtui, kunnes se vain tipahti. Pentu on sisään siisti käyttää hiekkalaatikkoa. Lapset ja koirat saattaisivat olla liian pelottavia, mutta mukava kissakaveri ei varmaan haittaisi. Täytynee mainita, että olen menettänyt näkökykyni melkolailla kokonaan.

wippis kissa tampere